Wat wij hier doen

Jamie is architect en gespecialiseerd in energiezuinig en duurzaam bouwen. Hij woont en werkt hier met zijn twee dochters.

Naast ons dagelijkse werk doen we nog meer op deze mooie plek. Jamie organiseert een jaarlijkse summerschool, onderhoudt de moestuin en is altijd op zoek naar nieuwe inspirerende boeken. Samen met een netwerk van gelijkgezinden verkennen we de mooiste plekken in de omgeving, organiseren we seizoensfeesten en mini-concerten in de boomgaard, faciliteren we Tai-Chi en Yoga workshops of houden we bijeenkomsten over thema’s die ons inspireren.

www.origins-architecten.nl

Wat wij hier dromen

Eten-is-weten diners. De cursus filosofie voor kinderen. Wroetende varkentjes. Storytelling kampvuur avonden. Stilte retraites. Een werkplaats voor vernieuwing. Een volledig zelfvoorzienend gebouw. Slaapplaatsen voor al onze gasten. Een energiecoöperatie met de buren. Bijenkasten (inmiddels vervuld). Een akoestisch concert van Spinvis, Janine Jansen of Stromae. Calvados uit de boomgaard. Underdog film avonden (in 3D). En een kast vol kaplaarzen maat 20 t/m 50.

Wat je hier kunt doen