Wat wij hier doen

Natasja is loopbaancoach en heeft een grote fascinatie voor Jungiaanse psychologie. Jamie is architect en gespecialiseerd in energiezuinig en duurzaam bouwen. We wonen en werken hier met onze twee dochters. Samen runnen we de Vijverschie.

Naast ons dagelijkse werk doen we nog meer op deze mooie plek. Natasja organiseert Verken-Je-Talent-trainingen, begeleidt teamdagen en verzamelt sprookjes van over de hele wereld. Jamie organiseert een jaarlijkse summerschool, onderhoudt de niks-tot-moestuin en is altijd op zoek naar nieuwe boeken. Samen verkennen we de mooiste plekken in de omgeving, organiseren we  seizoensfeesten en mini-concerten in de boomgaard of houden we bijeenkomsten over thema’s die ons inspireren.

www.vdwadvies.nl
www.origins-architecten.nl

Wat wij hier dromen

Eten-is-weten diners. De cursus filosofie voor kinderen. Wroetende varkentjes. Storytelling kampvuur avonden. Stilte retraites. Een werkplaats voor vernieuwing. Een volledig zelfvoorzienend gebouw. Slaapplaatsen voor al onze gasten. Een energiecoöperatie met de buren. Bijenkasten. Een akoestisch concert van Spinvis, Janine Jansen of Stromae. Calvados uit de boomgaard. Underdog film avonden (in 3D). En een kast vol kaplaarzen maat 20 t/m 50.

Wat je hier kunt doen